x
x

Модели на Toyota

Акциска понуда

ФИНАНСИРАЊЕ

ГАРАНЦИЈА

Уживајте во Вашата Тојота – изградена околу човекот

Во Тојота, наш врвен приоритет секогаш биле нашите клиенти. Се надеваме дека Вашата Тојота е важен дел од Вашиот живот, нешто од што зависите секој ден.

Затоа ние сме посветени на градење возила до највисоките стандарди, кои непрекинато ќе ги задоволуваат Вашите барања, година по година...

Гаранција од производителот    3 години / 100.000 км*1
Продолжена гаранција    3 години / 100.000 км*1
Површинска корозија/боја    3 години
Компоненти од хибридниот погон    6 години км*2
Перфорација од корозија    12 години
     
    *1 - Што побрзо истече
*2 - Prius, Yaris Hybrid, Auris Hybrid, RAV4 Hybrid

НАШИОТ СЕРВИС

Во Тојота Авто Центар купувањето на возило е само почеток

КОНТАКТ

Тојота Авто Центар

ДООЕЛ Скопје

Булевар 8-ми Септември број 21
1000 Скопје, Република Македонија