x
x

 

 

 

Toyota Авто Центар

ДООЕЛ Скопје

Булевар 8-ми Септември број 21
1000 Скопје, Република Македонија

 


Работно време

Продажен салон:

Понеделник - Петок: 08:00 h - 18:00 h
Сабота: 10:00 h - 14:00 h

Сервис:

Понеделник - Петок: 08:00 h - 16:30 h
Сабота: 10:00 h - 14:00 h

 

 

Централа
02 30 88 880
02 30 88 808 (факс)  
Продажен салон
02/ 30 88 880
02/ 30 88 882
02/ 30 88 883
02/ 30 88 884
02/ 30 88 881
Сервис
02 30 88 840
02 30 88 842
02 30 88 823
info@toyota.com.mk
Маркетинг и Продажба
02 30 88 890
Резервни делови
02 30 88 841
02 30 88 850
Лимарофарбарска работилница
02 30 88 860
Пофалби и жалби
02 30 88 870