x
x

BMW X5 3.0 DIZEL 223KS M-PAKET

Година на производство / прва регистрација:
2008 година

Регистрирано до:
2017 година

Километри:
169.823 Km

Цена:
1.419.800 денари

Информативна цена во евра:
22.900 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА