x
x

CITROEN C3 1.4 HDI 67KS SX

Година на производство / прва регистрација:
2007 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
124.600 Km

Цена:
247.380 денари

Информативна цена во евра:
3.990 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА