x
x

CITROEN C4 1.6 TNG 120KS EXECUTIVE

Година на производство / прва регистрација:
2011 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
53.160 Km

Цена:
557.938 денари

Информативна цена во евра:
8.999 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА