x
x

FIAT 500 1.3 JTD 90KS PANORAMA

Година на производство / прва регистрација:
2011 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
180.200 Km

Цена:
365.800 денари

Информативна цена во евра:
5.900 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА