x
x

FORD FIESTA VAN 1.4 TDCI 71KS TREND + 18% DDV (2 VOZILA)

Година на производство / прва регистрација:
2012 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
104.885 Km

Цена:
341.000 денари

Информативна цена во евра:
5.500 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
2,317 €

Период на отплата:
48 месеци

Месечна рата:
108 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА