x
x

FORD FOCUS 1.4 VVT-I 80KS TREND TNG

Година на производство / прва регистрација:
2007 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
153.111 Km

Цена:
279.000 денари

Информативна цена во евра:
4.500 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА