x
x

FORD FOCUS 1.8 TDCI 118KS TREND

Година на производство / прва регистрација:
2007 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
141.800 Km

Цена:
446.400 денари

Информативна цена во евра:
7.200 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА