x
x

GOLF 1.4 BENZIN PLIN 80KS COMFORTLINE

Година на производство / прва регистрација:
2006 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
118.904 Km

Цена:
371.380 денари

Информативна цена во евра:
5.990 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА