x
x

HONDA CIVIC 1.8 VVT-I 140KS BENZIN PLIN

Година на производство / прва регистрација:
2008 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
172.000 Km

Цена:
433.380 денари

Информативна цена во евра:
6.990 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА