x
x

JEEP RENEGADE 1.6 DIZEL 120KS LIMITED

Година на производство / прва регистрација:
2015 година

Регистрирано до:
2019 година

Километри:
130.912 Km

Цена:
793.600 денари

Информативна цена во евра:
12.800 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА