x
x

LEXUS IS 250 D-VVTI 208 HP PREMIUM

Година на производство / прва регистрација:
2008 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
134.100 Km

Цена:
588.380 денари

Информативна цена во евра:
9.490 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА