x
x

LEXUS IS 300h F-SPORT PREMIUM

Година на производство / прва регистрација:
2013 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
73.100 Km

Цена:
1.611.380 денари

Информативна цена во евра:
25.990 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА