x
x

MITSUBISHI PAJERO 3.2 DID 200KS A/T LUXURY

Година на производство / прва регистрација:
2012 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
70.300 Km

Цена:
1.239.380 денари

Информативна цена во евра:
19.990 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА