x
x

NISSAN JUKE 1.6 VVT-I 117KS ACENTA

Година на производство / прва регистрација:
2012 година

Регистрирано до:
2017 година

Километри:
44.390 Km

Цена:
619.380 денари

Информативна цена во евра:
9.990 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА