x
x

OPEL ANTARA 2.0 CDTI 127KS 4X2 ELEGANCE

Година на производство / прва регистрација:
2010 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
62.254 Km

Цена:
613.800 денари

Информативна цена во евра:
9.900 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА