x
x

OPEL ANTARA 2.0 CDTI 163KS EXECUTIVE

Година на производство / прва регистрација:
2015 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
17.720 Km

Цена:
991.380 денари

Информативна цена во евра:
15.990 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА