x
x

OPEL ASTRA 1.3 CDTI 95KS N-JOY

Година на производство / прва регистрација:
2010 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
153.203 Km

Цена:
452.600 денари

Информативна цена во евра:
7.300 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА