x
x

OPEL ASTRA 1.4 BENZIN 90KS ENJOY

Година на производство / прва регистрација:
2007 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
111.708 Km

Цена:
309.938 денари

Информативна цена во евра:
4.999 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА