x
x

OPEL ASTRA GTC 1.4 VVT-I 90KS N-JOY

Година на производство / прва регистрација:
2007 година

Регистрирано до:
2019 година

Километри:
76.620 Km

Цена:
266.600 денари

Информативна цена во евра:
4.300 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА