x
x

OPEL CORSA 1.3 CDTI 69KS ACTIVE

Година на производство / прва регистрација:
2004 година

Регистрирано до:
2019 година

Километри:
181.347 Km

Цена:
185.938 денари

Информативна цена во евра:
2.999 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА