x
x

OPEL INSIGNIA 2.0 CDTI 160KS

Година на производство / прва регистрација:
2010 година

Регистрирано до:
2019 година

Километри:
162.342 Km

Цена:
526.380 денари

Информативна цена во евра:
8.490 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА