x
x

PEUGEOT 307 1.4 VVT-I 90KS D.SIGN

Година на производство / прва регистрација:
2007 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
146.762 Km

Цена:
229.400 денари

Информативна цена во евра:
3.700 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА