x
x

PEUGEOT 407 2.0 HDI 136KS EXECUTIVE

Година на производство / прва регистрација:
2004 година

Регистрирано до:
2017 година

Километри:
202.100 Km

Цена:
279.000 денари

Информативна цена во евра:
4.500 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА