x
x

RENAULT MEGANE 1.4 BENZIN 98KS AMBIENTE

Година на производство / прва регистрација:
2002/2003 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
193.000 Km

Цена:
155.000 денари

Информативна цена во евра:
2.500 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА