x
x

RENAULT MEGANE 1.6 BENZIN 112KS DYNAMIQUE

Година на производство / прва регистрација:
2004 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
67.196 Km

Цена:
247.380 денари

Информативна цена во евра:
3.990 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА