x
x

SEAT IBICA 1.2 TDI 75KS

Година на производство / прва регистрација:
2013 година

Регистрирано до:
2019 година

Километри:
75.142 Km

Цена:
384.400 денари

Информативна цена во евра:
6.200 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
0 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
120 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА