x
x

SEAT IBIZA 1.9 SDI 65KS STYLE

Година на производство / прва регистрација:
2004 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
107.519 Km

Цена:
185.938 денари

Информативна цена во евра:
2.999 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА