x
x

SEAT IBIZA 1.9 SDI 67KS STYLE

Година на производство / прва регистрација:
2004 година

Регистрирано до:
2017 година

Километри:
107.300 Km

Цена:
185.380 денари

Информативна цена во евра:
2.990 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА