x
x

SEAT LEON 1.4 TSI 125KS COPA

Година на производство / прва регистрација:
2010 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
49.000 Km

Цена:
489.800 денари

Информативна цена во евра:
7.900 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА