x
x

SKODA YETI 1.2 TSI 105KS

Година на производство / прва регистрација:
2010 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
125.200 Km

Цена:
452.600 денари

Информативна цена во евра:
7.300 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА