x
x

SUBARU LEGACY 2.0 BOXER DIZEL 150KS

Година на производство / прва регистрација:
2008/2011 година

Регистрирано до:
2019 година

Километри:
110.554 Km

Цена:
527.000 денари

Информативна цена во евра:
8.500 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА