x
x

TOYOTA AURIS 1.33 VVT-I 99KS TERRA

Година на производство / прва регистрација:
2013 година

Регистрирано до:
2017 година

Километри:
114.059 Km

Цена:
545.600 денари

Информативна цена во евра:
8.800 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА