x
x

TOYOTA AURIS 1.4 D-4D 90KS TERRA TSS

Година на производство / прва регистрација:
2010 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
98.800 Km

Цена:
495.938 денари

Информативна цена во евра:
7.999 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА