x
x

TOYOTA AURIS 1.4 VVT-I 97KS LUNA TNG

Година на производство / прва регистрација:
2007 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
163.758 Km

Цена:
371.938 денари

Информативна цена во евра:
5.999 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА