x
x

TOYOTA AVENSIS 1.8 VVT-I 129KS EXECUTIVE

Година на производство / прва регистрација:
2005 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
219.020 Km

Цена:
291.400 денари

Информативна цена во евра:
4.700 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА