x
x

TOYOTA AVENSIS 2.0 D-4D 124KS EXECUTIVE

Година на производство / прва регистрација:
2011 година

Регистрирано до:
2019 година

Километри:
72.100 Km

Цена:
731.600 денари

Информативна цена во евра:
11.800 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
0 €

Период на отплата:
36 месеци

Месечна рата:
359 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА