x
x

TOYOTA AVENSIS 2.0 D-4D 126KS EXECUTIVE

Година на производство / прва регистрација:
2017 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
9.060 Km

Цена:
1.233.800 денари

Информативна цена во евра:
19.900 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА