x
x

TOYOTA AVENSIS 2.0 D-4D 126KS EXECUTIVE

Година на производство / прва регистрација:
2009 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
132.870 Km

Цена:
619.380 денари

Информативна цена во евра:
9.990 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА