x
x

TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D 90KS LUNA

Година на производство / прва регистрација:
2008 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
148.854 Km

Цена:
489.800 денари

Информативна цена во евра:
7.900 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА