x
x

TOYOTA COROLLA 1.4 VVT- I 97KS LUNA

Година на производство / прва регистрација:
2007 година

Регистрирано до:
2019 година

Километри:
202.000 Km

Цена:
353.400 денари

Информативна цена во евра:
5.700 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА