x
x

TOYOTA COROLLA 1.6 VVT-I 129KS CONQFEST

Година на производство / прва регистрација:
2004 година

Регистрирано до:
2019 година

Километри:
166.560 Km

Цена:
272.800 денари

Информативна цена во евра:
4.400 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА