x
x

TOYOTA HILUX 2.5 D-4D 102KS D.CAB-18%

Година на производство / прва регистрација:
2003 година

Регистрирано до:
2019 година

Километри:
361.050 Km

Цена:
433.938 денари

Информативна цена во евра:
6.999 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА