x
x

TOYOTA RAV4 2.0 D-4D 143KS 6M/T EXECUTIVE

Година на производство / прва регистрација:
2017 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
3.595 Km

Цена:
1.767.000 денари

Информативна цена во евра:
28.500 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
6.963 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
463 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА