x
x

TOYOTA RAV4 2.0 VVT-I 150KS TNG

Година на производство / прва регистрација:
2003 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
270.468 Km

Цена:
309.938 денари

Информативна цена во евра:
4.999 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА