x
x

TOYOTA RAV4 2.2 D-4D 150KS AUTOMATIC LUXURY

Година на производство / прва регистрација:
2013 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
113.152 Km

Цена:
1.419.800 денари

Информативна цена во евра:
22.900 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА