x
x

TOYOTA RAV4 2.2 D-4D 150KS EXECUTIVE

Година на производство / прва регистрација:
2013 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
102.106 Km

Цена:
1.115.380 денари

Информативна цена во евра:
17.990 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА