x
x

TOYOTA URBAN CRUISER 1.4 D-4D 90KS SOL

Година на производство / прва регистрација:
2010 година

Регистрирано до:
2019 година

Километри:
102.363 Km

Цена:
495.938 денари

Информативна цена во евра:
7.999 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА