x
x

TOYOTA YARIS 1.0 VVT-I 69KS OPTIMO

Година на производство / прва регистрација:
2007 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
109.650 Km

Цена:
266.600 денари

Информативна цена во евра:
4.300 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА